SYYS SAAPUU, SAAVU SINÄKIN!

Vanhan ajan tunnelmaa henkivä Hotelli Seurahuone on täydellinen tukikohta rentouttavalle syyslomalle. Hotelli sijaitsee keskellä kaupunkia palveluiden läheisyydessä, päärautatieaseman vieressä. Tervetuloa nauttimaan tästä värikkäästä vuodenajasta Helsinkiin, kotikulmien tuolla puolen!

Hyödynnä ennakkovaraajan etu: kun varaat 2 peräkkäistä lomayötä 8.10. mennessä, saat toisen yön puoleen hintaan! Varaa majoitus oman varauskanavamme kautta jo tänään ilman ennakkomaksua. Etu on voimassa majoitusajalle 12.–29.10.2017 Plussa- tai PINS-kortilla sekä tuotetunnuksella LOMAENNAKKO.

Varaa lomasi tästä »

Majoitushinta sisältää majoituksen valitsemassasi huoneluokassa ja runsaan buffet-aamiaisen. Tutustu huoneluokkiin ja -varusteluun tarkemmin tästä.

LAPSET HOTELLILOMALLA

Lasten lisävuode alle 17-vuotiaille alk. 12 €/yö, vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta. Lisävuoteita saatavilla rajoitettu määrä/päivä.

Syysloman ennakkotarjoushinnat ovat varattavissa vain Restelin oman varauskanavan kautta majoitusajalle 12.–29.10.2017 Plussa- tai PINS-kortilla sekä tuotetunnuksella LOMAENNAKKO. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 8.10.2017 saakka. Tarjous koskee peräkkäisiä öitä samassa hotellissa. Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia vapaa-ajan varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. 

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.