Seurahuone juhlien ja kokousten järjestäjänä - yli 180 vuoden kokemuksella

Hotelli Seurahuoneen Juhlakerroksessa on kuusi ammattitaitoisesti entisöityä kokoustilaa, joiden historialliset tilat soveltuvat muutaman hengen yksityistilaisuuksille tai isommille ryhmille, tarvittaessa jopa 100 hengen tapahtumille. Muunneltavuutensa ansiosta kokoustiloissa voi järjestää niin yritystapaamisia, illallisia, cocktail-, lanseeraus- ja tiedotustilaisuuksia kuin häitä ja muita perhejuhlia.

Kokoustilojen esitystekniikka on toteutettu vastaamaan nykyaikaisten esitysten vaatimuksia.

Suuremmissa kabineteissa (Englantilainen, kabinetit 35 ja 36) tekniikka on toteutettu nykyaikaisella projisointitekniikalla.
Kokoustiloissa on käytössä korkealuokkainen Optoma W-XGA resoluutioinen laajakuvaprojektori, valkokangas ja aktiivikaiuttimilla toteutettu äänentoistojärjestelmä. Projektorin monipuoliset liitännät mahdollistavat niin analogisen ja digitaalisen yhteydet sekä C-video- ja MAC-yhteensopivuuden. Turkkilaisessa kabinetissa ja Keltaisessa huoneessa kokoustekniikka on toteutettu HD-tasoisilla 55" Sony LED-näytöillä. Juhlakerroksessa on toimivat internet-yhteydet langattomasti tai ADSL:n kautta. Hotelli Seurahuoneella on käytössä nopea, maksuton 1 gigan netti.

MITÄ ENEMMÄN KOKOUKSIA, SITÄ ENEMMÄN ETUJA

Kun keskität seuraavat kokoukset ja tilaisuudet Restelille, pääset kiinni hotelli- ja ravintolalahjakortteihin, kokousaamiaisetuun tai jopa 5 % Restel-bonukseen, jonka voit hyödyntää vuoden eteenpäin.  

Keskittämisedut koskevat uusia 29.5.–31.10.2017 varattuja ja vahvistettuja varauksia, kun kokous tai muu tilaisuus pidetään 31.12.2018 mennessä. Kannattaa siis varata nyt myös ensi vuoden kokoukset! 

Tutustu kokouskampanjaan tästä »