Seurahuone juhlien ja kokousten järjestäjänä - yli 180 vuoden kokemuksella

Hotelli Seurahuoneen Juhlakerroksessa on kuusi ammattitaitoisesti entisöityä kokoustilaa, joiden historialliset tilat soveltuvat muutaman hengen yksityistilaisuuksille tai isommille ryhmille, tarvittaessa jopa 100 hengen tapahtumille. Muunneltavuutensa ansiosta kokoustiloissa voi järjestää niin yritystapaamisia, illallisia, cocktail-, lanseeraus- ja tiedotustilaisuuksia kuin häitä ja muita perhejuhlia.

Kokoustilojen esitystekniikka on toteutettu vastaamaan nykyaikaisten esitysten vaatimuksia.

Suuremmissa kabineteissa (Englantilainen, kabinetit 35 ja 36) tekniikka on toteutettu nykyaikaisella projisointitekniikalla.
Kokoustiloissa on käytössä korkealuokkainen Optoma W-XGA resoluutioinen laajakuvaprojektori, valkokangas ja aktiivikaiuttimilla toteutettu äänentoistojärjestelmä. Projektorin monipuoliset liitännät mahdollistavat niin analogisen ja digitaalisen yhteydet sekä C-video- ja MAC-yhteensopivuuden. Turkkilaisessa kabinetissa ja Keltaisessa huoneessa kokoustekniikka on toteutettu HD-tasoisilla 55" Sony LED-näytöillä. Juhlakerroksessa on toimivat internet-yhteydet langattomasti tai ADSL:n kautta. Hotelli Seurahuoneella on käytössä nopea, maksuton 1 gigan netti.