Malja hääparille, vieraille ja hyvälle elämälle!

Seurahuoneella on häitä juhlittu vuosikymmeniä. Historiallinen ja perinteitä korostava ilmapiiri ja tyylikkäät puitteet, laadukas ruokamaailma ja moderni palvelu luovat tilaisuuteen hienon tunnelman. Juhlakerroksen kabinetit palvelevat jopa 90 vierasta. Ravintolasalimme sopii jopa 140 juhlijalle. Ammattitaitomme ja vuosien kokemus juhlien järjestäjänä takaavat onnistuneet hääjuhlat. Katso lisää kabinettien sijainnista ja pöytämuodoista

Lämmin tervetulotoivotus

Tilaisuuden alussa kohotetaan maljat kuohuvaa hääparin kunniaksi. Meillä on tarjota erilaisia samppanja- ja kuohuviinivaihtoehtoja. Valmistamme halutessanne pieniä cocktailpaloja tervetulotoivotuksen yhteyteen.

Ruoka- ja juomatarjoilut

Voitte valita haluamanne tarjoilukokonaisuuden keittiömestarimme häätarjoiluun tarkoin laatimista menu- tai buffet-vaihtoehdoista. Suosittelemme mielellämme valitsemaanne tarjoilukokonaisuuteen sopivat viinit. Alle 30 häävieraan menut tarjoilemme pöytiin. Suuremmissa tilaisuuksissa voimme järjestää tarjoilun myös noutopöydästä.

Tunnelmointia koristellen

Toteutamme kanssanne mieleisen somistuksen. Tilojamme on myös mahdollista koristella itse ennen tilaisuutta, mutta huomioimme toki erikoistoiveenne koskien lisäkoristeita ja musiikkia.

Istumapaikat

Suuriin juhliin suosittelemme ravintolan pääsalia, johon saadaan istumapaikkoja jopa 120 henkilölle.
Myös Bar Socis on mahdollista valjastaa juhlaan mukaan.

Parkkipaikat ja ajo-ohjeet

Eliel-Parkissa on runsaasti paikoitustilaa juhlavieraiden autoille. Ajo-ohjeet tästä.

Hyvä tietää

Ravintolan normaali aukioloaika on klo 23.00 asti ja sen ylittävä tilaisuus sovittava aina erikseen. Anniskeluoikeudet ovat 02.00 asti, valomerkki tulee viimeistään klo 01.30. Tilaisuuden päättymisaika sovitaan lopullisen vahvistuksen yhteydessä. Mikäli tilaisuus kuitenkin ylittää etukäteen sovitun ajan, veloitamme ylimenevältä ajalta henkilökuntakustannuksia 40,00 € / alkava tunti / tarjoilija.

Kukat ja muu somistus erillisen sopimuksen mukaan. Muutoin somistuksesta vastaa tilaaja.

Ohjelmasta kannattaa aina keskustella myyntipalvelumme kanssa etukäteen.

Kukin juhlatilaisuus on aina yksilöllinen tapahtuma. Myyntipalvelumme räätälöi tapahtumaan sopivan kokonaisuuden toiveidenne mukaisesti.

Täytä tarjouspyyntölomake tästä »