Finlandia-talolla nähdään 25.11.2017 upea Vuosisadan Romanssi -konsertti

Vietä ilta suomalaisten ja venäläisten estradi- ja romanssimusiikin aarteiden parissa kahden maan huippuartistien tulkitsemina. 60-miehisen moskovalaisen Osipovan huippuorkesterin solisteina kuullaan Vesa-Matti Loiri, Maria Ylipää, Pentti Hietanen, Diandra ja Elena Putina. Lisäksi lavan valtaavat Venäjän tunnetuin estraditähti Mariinski-baritoni Vasily Gerello sekä Venäjän X-Factorista ja Popstarsista maineeseen ponnahtaneet Olesya Matakova sekä Valentin Knyazev. Viihdyttämässä mukana myös Ossipovan orkesterin oma solisti, lahjakas Darya Rubtsova sekä upea pietarilainen Barynja-tanssiryhmä. Koko komeuden juontaa huikean monipuolinen Mikko Leppilampi. Lue lisää konsertista Finlandia-talon sivuilta.

VIIKONLOPPUYÖ CLUB-HUONEESSA

  • alkaen 139 € / huone yhdelle
  • alkaen 153 € / huone kahdelle

Hinnat sisältävät 1 yön majoituksen kahdelle henkilölle valitussa huoneluokassa sekä Seurahuoneen herkullisen buffet-aamiaisen. Tutustu huoneluokkiin ja -varusteluun tarkemmin tästä.

Konserttiliput

  • Permantolippu 51 €
  • Parvekelippu 45 €

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän konserttilippuja. Konserttilippujen varaukset ja maksuton peruutus viikko ennen konserttia.

Varaa tästä »

Varaukset vain oman varaussivustomme kautta. Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Vuokko Salo