HYÖDYNNÄ VAPUN NETTITARJOUS JA SÄÄSTÄ 25 %

Kevään ensimmäinen juhla on pian täällä! Koe vapun juhlatunnelmaa Hotelli Seurahuoneen keskeisestä sijainnista, historiallisista puitteista ja laadukkaista ravintolapalveluista nauttien. Tervetuloa vappulomalle Helsinkiin!

VAPUN LOMAYÖ SEURAHUONEELLA

alkaen 119 € / yö / 2 hengen huone

VARAA TÄSTÄ »

Varaa vappulomasi nyt tuotetunnuksella VAPPU ja hyödynnä –25 % tarjous Plussa- tai PINS-kortilla majoitusajalle 28.4.–1.5.2017. Maksat vasta majoittuessasi! Ravintola- ja hotelliostot kerryttävät lisäksi Plussa-pisteitä tai pinssejä kanta-asiakastilillesi.

Huonehinnat sisältävät 1 yön majoituksen valitussa huoneluokassa sekä Seurahuoneen herkullisen buffet-aamiaisen. Vappupäivän 1.5. aamiaiseen sisältyy lisäksi lasi kuohuviiniä. Tutustu huoneluokkiin ja -varusteluun tarkemmin tästä.

VAPPUMENU 1.5. 

Tutustu Brasserie Le Havren vappumenuun tästä »

TARJOUSEHDOT 

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa Restelin omalta varaussivustolta. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 28.4.–1.5.2017 väliselle majoitusajalle. Tarjoushinnat ovat varattavissa Plussa- tai PINS-kortilla sekä tunnuksella VAPPU ja ne vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. 

Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajanmatkustusta, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.