Viivy rauhassa kesälomalla Helsingissä ja hyödynnä samalla kesän majoitustarjouksemme – saat toisen yön puoleen hintaan tai kolmannen yön ilmaiseksi! 

kesällä toinen yö puoleen hintaan tai kolmas ilmaiseksi

alkaen 166,50 € / 2 yötä / 2 hengen Standard-huone
alkaen 222 € / 3 yötä / 2 hengen Standard- huone 

TEE VARAUS TÄSTÄ »

Tarjoushintaiset varaukset vain omalta varaussivustoltamme Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla sekä tuotetunnuksella RAIL. Tarjoushinnat ovat voimassa 31.8.2017 saakka. Valitse varauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. 

Huonehinnat sisältävät 2 tai 3 yön majoituksen valitussa huoneluokassa sekä Seurahuoneen herkullisen buffet-aamiaisen. Tutustu huoneluokkiin ja -varusteluun tarkemmin tästä.

LAPSET HOTELLILOMALLA

Lasten lisävuode alle 17-vuotiaille alk. 10 €/yö, vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta. Lisävuoteita saatavilla rajoitettu määrä/päivä.

Hinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla. Kesäloman tarjoushinnat ovat varattavissa vain Restelin omien varauskanavien kautta Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla sekä tuotetunnuksella RAIL 31.8.2017 saakka. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia vapaa-ajan varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. 

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.