SYYS SAAPUU, SAAVU SINÄKIN!

Vanhan ajan tunnelmaa henkivä Hotelli Seurahuone on täydellinen tukikohta rentouttavalle syyslomalle. Nauti kaupunkilomasta aivan palveluiden läheisyydessä, Helsingin päärautatieaseman vieressä.

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä.

TEE VARAUS TÄSTÄ »

Tarjoushintaiset varaukset vain omalta varaussivustoltamme Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla.

Huonehinnat sisältävät 1 yön majoituksen valitussa huoneluokassa sekä Seurahuoneen herkullisen buffet-aamiaisen. Valitse varauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka. Tutustu huoneluokkiin ja -varusteluun tarkemmin tästä.

LAPSET HOTELLILOMALLA – LISÄVUODE ALK. 10 € / YÖ

Lasten lisävuode alle 17-vuotiaille alk. 10 €/yö, vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta. Lisävuoteita saatavilla rajoitettu määrä/päivä.

Hinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla. Syysloman tarjoushinnat ovat varattavissa vain netistä Restelin oman varauskanavan kautta Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla. Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia vapaa-ajan varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. 

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.