SYYS SAAPUU, SAAVU SINÄKIN!

Vanhan ajan tunnelmaa henkivä Hotelli Seurahuone on täydellinen tukikohta rentouttavalle syyslomalle. Nauti kaupunkilomasta aivan palveluiden läheisyydessä, Helsingin päärautatieaseman vieressä.

VARAA SYKSYN LOMAYÖT NETISTÄ 15 % ALENNUKSELLA 

alkaen 122 € / yö / 2 hengen huone

TEE VARAUS TÄSTÄ »

Tarjoushintaiset varaukset vain omalta varaussivustoltamme Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla sekä tuotetunnuksella SYYSLOMA. Tarjoushinnat ovat voimassa majoitusajalla 12.–29.10.2017. Maksa vasta majoittuessasi!

Huonehinnat sisältävät 1 yön majoituksen valitussa huoneluokassa sekä Seurahuoneen herkullisen buffet-aamiaisen. Valitse varauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka. Tutustu huoneluokkiin ja -varusteluun tarkemmin tästä.

LAPSET HOTELLILOMALLA – LISÄVUODE ALK. 10 € / YÖ

Lasten lisävuode alle 17-vuotiaille alk. 10 €/yö, vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta. Lisävuoteita saatavilla rajoitettu määrä/päivä.

Hinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla. Syysloman tarjoushinnat ovat varattavissa vain netistä Restelin oman varauskanavan kautta Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla sekä tuotetunnuksella SYYSLOMA 12.–29.10.2017 väliselle ajalle. Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia vapaa-ajan varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. 

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.