Ei kiitos – hulvaton komedia

Heli rakastaa aviomiestään Mattia, mutta Mattia kiinnostaa nykyään enemmän tietokone kuin vaimo. Heli yrittää kaikkensa, mutta Matti ei innostu. Kuin tilauksesta turhautunut Heli tutustuu nuoreen Jarnoon, jota kyllä kiinnostaa. Villi sivusuhde avaa Helin silmät myös avioliittonsa todellisuuteen. Näytelmän räväkkä huumori naurattaa taatusti ja päivittää parisuhteen kuvauksen raikkaasti tähän päivään. Lue lisää esityksestä Helsingin Kaupunginteatterin sivuilta.

Tervetuloa kaupunkilomalle Helsinkiin! Hotelli Seurahuone Helsinki sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Studio Pasilasta. 

TeatterilomaLOMA SEURAHUONEELLA 

Alk. 104 € / yhden hengen huone
Alk. 117 € / kahden hengen huone

Hintaan sisältyy 1 yön majoitus Standard-huoneessa sekä runsas buffet-aamiainen. 

VARAA TEATTERILIPUT HELPOSTI MAJOITUKSEN YHTEYDESSÄ

  • Teatterilippu 39 € / henkilö

Esitykset Helsingin Kaupunginteatterin Studio Pasilassa.  

VARAA teatteriLOMA TÄSTÄ »

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän lippuja. Teatterilippujen varaukset ja maksuton peruutus viimeistään kaksi viikkoa ennen näytöstä.

Esityspäivä Klo
pe 16.2. 19.00
pe 9.3. 19.00
la 10.3. 13.00
la 24.3. 19.00
pe 13.4. 19.00
pe 20.4. 19.00
la 21.4. 13.00 & 19.00
pe 18.5. 19.00

ILLALLINEN SEURAHUONEELLA

Nauti herkullinen illallinen ennen teatteriesitystä hotellimme upeassa ravintolassa, tutustu ravintolaan ja menuuseen Brasserie Le Havren sivuilla.

TARJOUSEHDOT

Varaukset vain oman varaussivustomme kautta. Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Helsingin Kaupunginteatteri / Henrik Schütt