Loma Seurahuoneella Helsinki Card City -etukortin kera

Hotelli Seurahuone Helsinki ja sen ravintola ovat ainutlaatuinen yhdistelmä historiallisia puitteita ja nykyaikaista palvelua aivan kaupungin sydämessä. Helsinki Card City -etukortilla voit rakentaa omannäköisesi lomapäivän, sillä se toimii mm. matkalippuna, pääsylippuna ja alennuskorttina.

Lomayö kahdelle Seurahuoneella

Alkaen 125 € / yö Standard-huoneessa
Alkaen 152 € / yö Club-huoneessa

Huonehinta yhdelle henkilölle alk. 112 € / Standard-huone ja alk. 139 € / Club-huone. 

Hinnat sisältävät

Hinnat sisältävät 1 yön majoituksen kahdelle henkilölle valitussa huoneluokassa sekä Seurahuoneen herkullisen buffet-aamiaisen. Tutustu huoneluokkiin ja -varusteluun tarkemmin tästä.

Helsinki-kortin ostat vaivattomasti hotellista.

Lapset ja lisävuoteet

Alle 14-vuotiaat lapset veloituksetta ilman lisävuodetta vanhempien kanssa samassa huoneessa. Lisävuode enintään 16-vuotiaalle alkaen 22 € / yö (lisävuoteita saatavilla rajoitettu määrä / päivä).

Helsinki Card City

Voimassaoloaika Aikuiset

Lapset (7-16v)

1 päivä / 24 tuntia 46 € 23 €
2 päivää / 48 tuntia 56 € 28 €
3 päivää / 72 tuntia 66 € 33 €

Lue lisää Helsinki Card City -etukortista.

Varaukset tästä »
tai Varauskeskuksesta puh. 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai K-Plussa-kortilla viikonloppuisin (pe-ma). Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Seurahuoneen viikonloppuyö normaalisti ilman kanta-asiakaskorttia alk. 124–169 € / huone / yö. Voit liittyä mieleiseesi ohjelmaan myös hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40.

Tervetuloa!