Pikkujoulumajoitusta ajatellen Hotelli Seurahuone sijaitsee ihanteellisella paikalla keskellä Helsinkiä. Juhlien jälkeen meille on helppo ja nopea siirtyä nauttimaan rauhallisista unista.

Pikkujouluaika on jo ovella! Luvassa on iloisia illanistujaisia, herkullista ruokaa ja juhlajuomaa. Mikäs sen mukavampaa kuin hipsiä pikkujoulujen jälkeen suoraan hotellin vuoteeseen – kulkematta taksijonon kautta. Aamu alkaa parhaiten maukkaalla aamiaisella. 

Varaa ennakkoon ja säästä 20 %

Kun varaat pikkujoulun jälkeisen yöpymisen viimeistään edellisenä päivänä, saat 20 % alennusta normaaleista majoitushinnoistamme, ilman ennakkomaksua. Tarjoushintaiset varaukset vain omilta varaussivustoiltamme Plussa-tai PINS-kanta-asiakaskortilla sekä tuotetunnuksella PIKKUJOULU. Tarjous koskee majoituksia 3.11.–23.12.2017 pe–la, la–su ja su–ma.

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä. 

Tee varaus tästä »

Huonehinnat sisältävät 1 yön majoituksen valitussa huoneluokassa sekä Seurahuoneen herkullisen buffet-aamiaisen. Valitse varauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka. Tutustu huoneluokkiin ja -varusteluun tarkemmin tästä.

Pikkujoulu-tarjoushinnat ovat varattavissa vain Restelin omien varauskanavien kautta majoitusajalle 3.11.–23.12.2017 pe-la, la-su, su-ma. Plussa- tai PINS-kortilla ja tuotetunnuksella PIKKUJOULU. 

Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.