Pääsiäisen aikaan Helsingissä alkaa olla jo kevättä ilmassa. Hotelli Seurahuone Helsinki tarjoaa laadukasta majoitusta ja nykyaikaista palvelua historiallisissa puitteissa, aivan kaupungin sydämessä. 

Pääsiäisviikkojen hotelliloma 20 % alennuksella

  • lomayö -20 %  päivän normaalista majoitushinnasta

Tarjoushinnat ovat voimassa hotellissamme 23.3.–8.4.2018. Varaukset Plussa- ja PINS-kortilla Restel Hotellien omilta varaussivustoilta tunnuksella PAASIAINEN. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on saatavilla rajoitetusti.

Majoitus alk. 107 € / 2 hengen huone

Tee varaus tästä »

Huonehinnat sisältävät 1 yön majoituksen valitussa huoneluokassa sekä Seurahuoneen herkullisen buffet-aamiaisen. Tutustu huoneluokkiin ja -varusteluun tarkemmin tästä.

Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

Tarjoushinnat ovat voimassa majoitusajalle 23.3.–8.4.2018 Plussa- tai PINS-kortilla, varattaessa Restel Hotellien omilta varaussivustoilta tunnuksella PAASIAINEN.

Tarjoushinta vaihtelee päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Alennus 20 % lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta.