Huvitteluloma Linnanmäellä

Tervetuloa Helsingin hauskimpaan kaupunginosaan! Linnanmäellä viihtyvät kaiken ikäiset, sillä tarjolla on vauhdin hurmaa huvipuistolaitteissa, innostavaa ohjelmaa sekä hulvattomia esityksiä aina lokakuun loppuun asti.

Hotelli Seurahuoneen lomahinnat

alkaen 104 € / yhden hengen huone
alkaen 117 € / kahden hengen huone

Hinta sisältää yhden yön majoituksen standard-huoneessa ja runsaan buffet-aamiaisen.

Rannekkeet Linnanmäelle hotellivarauksen yhteydessä

Etuhintaan 37 € / ranneke

Rannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Rannekkeella pääsee huvipuistolaitteisiin laitteiden pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. Sisäänpääsy Linnanmäen alueelle on maksuton ja perheen pienimmille löytyy runsaasti maksuttomia laitteita. Lue lisää Linnanmäen sivuilta.
 

Varaa tästä »

tai puh. 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

Valitse hotellivarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen Linnanmäki-rannekkeita tarvitsemasi määrän.

Lasten kanssa huvittelemaan

Alle 14-vuotiaat lapset veloituksetta ilman lisävuodetta vanhempien kanssa samassa huoneessa. Tarjoamme kesälomatarjouksen prosenttialennuksen myös lisävuodehinnoista, lisävuode enintään 16-vuotiaalle normaalisti 25 €/yö. Lisävuoteita saatavilla rajoitettu määrä/päivä.

LUKSUSTA LOMAAN CLUB-HUONEESSA

Luksusta lomaan tuo Club-luokan huone. Lisämaksu vain 30 €/yö. Tutustu tarkemmin hotellihuoneiden varusteluun tästä » 

Kuva: Linnanmäki

Tarjoushinnat ovat voimassa PINS- tai Plussa-kortilla 1.6.–31.8.2017 väliselle ajalle. Tarjoushinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta (alk. 130 €/yö/2hh). Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Voit liittyä etuohjelmiin hotellissa: liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa liittymismaksu on 8,40 €.