Huvitteluloma Linnanmäellä

Tervetuloa Helsingin hauskimpaan kaupunginosaan! Linnanmäellä viihtyvät kaiken ikäiset, sillä tarjolla on vauhdin hurmaa huvipuistolaitteissa, innostavaa ohjelmaa sekä hulvattomia esityksiä aina lokakuun loppuun asti.

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä. Huvitellaan Linnanmäellä jälleen kesällä 2018!

Hinta sisältää yhden yön majoituksen standard-huoneessa ja runsaan buffet-aamiaisen.

Rannekkeet Linnanmäelle hotellivarauksen yhteydessä

Rannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta. Rannekkeella pääsee huvipuistolaitteisiin laitteiden pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. Sisäänpääsy Linnanmäen alueelle on maksuton ja perheen pienimmille löytyy runsaasti maksuttomia laitteita. Lue lisää Linnanmäen sivuilta.
 

Varaa tästä »

tai puh. 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

Valitse hotellivarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen Linnanmäki-rannekkeita tarvitsemasi määrän.

Lasten kanssa huvittelemaan

Alle 14-vuotiaat lapset veloituksetta ilman lisävuodetta vanhempien kanssa samassa huoneessa. Tarjoamme kesälomatarjouksen prosenttialennuksen myös lisävuodehinnoista, lisävuode enintään 16-vuotiaalle normaalisti 25 €/yö. Lisävuoteita saatavilla rajoitettu määrä/päivä.

LUKSUSTA LOMAAN CLUB-HUONEESSA

Luksusta lomaan tuo Club-luokan huone. Lisämaksu vain 30 €/yö. Tutustu tarkemmin hotellihuoneiden varusteluun tästä » 

Kuva: Linnanmäki

Tarjoushinnat ovat voimassa PINS- tai Plussa-kortilla. Tarjoushinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta (alk. 130 €/yö/2hh). Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Voit liittyä etuohjelmiin hotellissa: liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa liittymismaksu on 8,40 €.