KESÄN 2017 HOTELLIYÖT SEURAHUONEELLA

Tervetuloa lomalle kesäiseen Helsinkiin! Helsingin suosituimpia kohteita ovat Linnanmäki, Suomenlinna sekä muut lähisaaret ja lukuisat kesätapahtumat. Hotelli Seurahuone Helsinki sijaitsee ihanteellisesti aivan kaupungin keskustassa ja tarjoaa nykyaikaista palvelua kauniin historiallisissa puitteissa.

VARAA Kesän lomayöt NETISTÄ 15 % alennuksella – maksa vasta majoittuessasi!

alkaen 111 € / yö / 2 hengen huone

tee varaus TÄSTÄ »

Tarjoushintaiset varaukset vain omalta varaussivustoltamme Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla sekä tuotetunnuksella KESALOMATarjoushinnat ovat voimassa majoitusajalla 16.6.–31.8.2017. Valitse varauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseesi tapahtuma- ja pääsylippuja verkkokaupan valikoimasta. 

Huonehinnat sisältävät 1 yön majoituksen valitussa huoneluokassa sekä Seurahuoneen herkullisen buffet-aamiaisen. Tutustu huoneluokkiin ja -varusteluun tarkemmin tästä.

LAPSET HOTELLILOMALLA – lisävuode alk. 10 € / yö

Lasten lisävuode alle 17-vuotiaille alk. 10 €/yö, vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta. Lisävuoteita saatavilla rajoitettu määrä/päivä.

Hinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla. Kesäloman tarjoushinnat ovat varattavissa vain Restelin omien varauskanavien kautta Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla sekä tuotetunnuksella KESALOMA 16.6.–31.8.2017 väliselle ajalle. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia vapaa-ajan varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. 

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.