Varaa kesäloma nyt ja säästä jopa 25 %

Tervetuloa kesälomalle pääkaupunkiin! Helsingin kesään kuuluvat mm. Linnanmäki, puistot ja torit, Suomenlinna sekä muut saaret ja lukuisat tapahtumat. Hotelli Seurahuone sijaitsee ihanteellisesti aivan kaupungin keskustassa ja tarjoaa nykyaikaista palvelua kauniin historiallisissa puitteissa.

KESÄN LOMAYÖ SEURAHUONEELLA

alkaen 97 € / yö / 2 hengen huone

VARAA TÄSTÄ »

Ennakkotarjoushinnat ovat voimassa majoitusajalla 16.6.–31.8.2017 Plussa- tai PINS-kortilla sekä tuotetunnuksella LOMAENNAKKO. Varaa nyt ja maksa vasta majoittuessasi. Ostot kerryttävät myös Plussa-pisteitä tai pinssejä kanta-asiakastilillesi. 

Mitä aiemmin varaat, sitä suurempi etu!

  • varaa 17.4.–14.5. ja saat 25 % alennuksen
  • varaa 15.5.–31.5. ja saat 20 % alennuksen

Huonehinnat sisältävät 1 yön majoituksen valitussa huoneluokassa sekä Seurahuoneen herkullisen buffet-aamiaisen. Tutustu huoneluokkiin ja -varusteluun tarkemmin tästä.

Lapset hotellilomalla

Alle 14-vuotiaat lapset veloituksetta ilman lisävuodetta vanhempien kanssa samassa huoneessa. Tarjoamme kesälomatarjouksen prosenttialennuksen myös lisävuodehinnoista, lisävuode enintään 16-vuotiaalle normaalisti 25 €/yö. Lisävuoteita saatavilla rajoitettu määrä/päivä.

TARJOUSEHDOT

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa vain Restelin omien varauskanavien kautta PINS- tai Plussa-kortilla sekä tuotetunnuksella LOMAENNAKKO. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 16.6.–31.8.2017 väliselle ajalle.

Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.