Moliéren klassikkonäytelmä Kansallisteatterissa

Moliéren 1673 kirjoittaman näytelmän hervottoman herjan kohteena on ihmisten loputon herkkäuskoisuus ja ne, joiden pääasialliseen toimenkuvaan kuuluu toisten ihmisten harhakuvitelmista hyötyminen. Päähenkilöä Argania vaivaa hyväuskoisuus. Kun Arganin tytär rakastuu isän mielestä väärään mieheen, vain juonikas väliintulo voi pelastaa tilanteen niin, etteivät väärinkäsitykset mene liian pitkälle.

Lue lisää näytelmästä Kansallisteatterin sivuilta

Teatteriloma Seurahuoneella

Tervetuloa teatterilomalle Helsinkiin! Hotelli Seurahuone Helsinki sijaitsee ihanteellisesti vain lyhyen kävelymatkan päässä Kansallisteatterista

Alk. 104 € / yhden hengen huone
Alk. 117 € / kahden hengen huone

Hintaan sisältyy 1 yön majoitus Standard-huoneessa ja runsas buffet-aamiainen.

TEATTERILIPUT HELPOSTI MAJOITUKSEN YHTEYDESSÄ

  • Teatterilippu 32 € / henkilö

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja haluamaasi näytökseen. Varaukset viimeistään torstaina kaksi viikkoa ennen näytöstä. 

VARAA TEATTERILOMA TÄSTÄ »

Esityspäivä Klo
pe 19.1. 19.00
pe 16.2. 19.00
pe 2.3. 19.00
la 24.3. 19.00

TEATTERI-ILLALLINEN

Nauti herkullinen illallinen ennen teatteriesitystä hotellimme upeassa ravintolassa, tutustu ravintolaan ja menuuseen Brasserie Le Havren sivuilla.

 

TARJOUSEHDOT

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai Plussa-kortilla ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Varaukset vain oman varaussivustomme kautta, muista valita varaukseen ”Minulla on Plussa- tai PINS-kortti". Ilman kanta-asiakaskorttia hinnat alkaen 124 €/yö/1 hh ja 139 €/yö/2 hh. Lomahintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään torstaina kaksi viikkoa ennen näytöstä. 

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Tuomo Manninen, Helsingin Kansallisteatteri