JUKKA PUOTILA -SHOW JATKAA VOITTOKULKUAAN 

Jukka Puotilan eeppinen yhdenmiehenshow jatkaa voittokulkuaan Suurella ja Pienellä näyttämöllä! Jo legendaksi sukeutunut show muuttaa muotoaan joka ilta ja tarjoaa naurua koko rahalla. Tämä esitys ei säästele mitään tai ketään  ei edes Jukka Puotilaa! Lue lisää esityksestä Kansallisteatterin sivuilta.

TEATTERIMAJOITUS SEURAHUONEELLA 

Hotelli Seurahuone Helsinki sijaitsee historiallisissa puitteissa aivan Kansallisteatterin lähettyvillä.

Alk. 104 € / 1 hengen huone
Alk. 117 € / 2 hengen huone 

Hintaan sisältyy 1 yön majoitus Standard-huoneessa sekä runsas buffet-aamiainen. 

VARAA TEATTERILIPUT HELPOSTI MAJOITUKSEN YHTEYDESSÄ

  • Lippu 34 €/henkilö

Esitys esitetään Kansallisteatterin Suurella ja Pienellä näyttämöllä.

VARAA TEATTERILOMA TÄSTÄ »

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Teatterilippujen varaukset ja maksuton peruutus viimeistään torstaina kaksi viikkoa ennen näytöstä.

Esityspäivä Klo
la 9.12. 19.00

TEATTERI-ILLALLINEN

Nauti herkullinen illallinen ennen teatteriesitystä hotellimme upeassa ravintolassa, tutustu ravintolaan ja menuuseen Brasserie Le Havren sivuilla.

TARJOUSEHDOT

Varaukset vain oman varaussivustomme kautta. Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Kansallisteatteri / Krista Mäkinen