Seurahuone Helsinki on ainutlaatuinen yhdistelmä historiallisia puitteita ja nykyaikaista palvelua aivan kaupungin sydämessä. Pistäydy välillä ydinkeskustan palvelujen parissa, palaa herkuttelemaan ja nauttimaan.

2 YÖN SENIORIPAKETTI

Alkaen 99 € / hlö / 2 yötä

Hinta sisältää 2 yön majoituksen jaetussa 2 hengen Standard-huoneessa ja buffet-aamiaisen. Majoitus 1 hengen huoneessa alkaen 178 € / 2 yötä. Alle 14–v. lapset majoittuvat ilman lisävuodetta veloituksetta aikuisen kanssa samassa huoneessa. Lapselle lisävuode alkaen 22 € / yö.

Varaa tästä >>

Varausehdot

Alkaen-hinnat ovat voimassa viikonloppuisin majoittuessa 2 perättäistä yötä. Seniorihinnat koskevat 60 vuotta täyttäneitä eläkeläiskortin haltijoita, joilla on lisäksi PINS- tai K-Plussa-kortti. Oikeus seniorihintaan on todistettava sisäänkirjautumisen yhteydessä. Vähintään yhden samaan huoneeseen majoittuvista henkilöistä on täytettävä tarjouksen ehdot. 

Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan, lomahintaisia tuotteita on rajoitettu määrä. Tarjous varattavissa vain kampanjatunnuksella SENIORI. Ei voimassa erikoistapahtumien aikana. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Seurahuoneen viikonloppuyö normaalisti ilman kanta-asiakaskorttia alkaen 118 € / 2 hh. Voit liittyä mieleiseesi ohjelmaan myös hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40.

Tervetuloa Seurahuoneelle!