Kahden yön loma ja ravintolarahaa Seurahuoneella

Hotelli Seurahuone Helsinki sekä Brasserie Le Havre ja Bar Socis ovat ainutlaatuinen yhdistelmä historiallisia puitteita ja nykyaikaista palvelua aivan kaupungin sydämessä. Pistäydy välillä Helsingin humussa, palaa herkuttelemaan ja oleskelemaan. Nauti. Shoppaile. Laiskottele. Kahden yön lomatarjouksessa saat kaupan päälle ravintolarahaa yhteensä 14 €. 

Kahden yön loma Standard-huoneessa 

alkaen 125 € / henkilö

Kahden yön loma Club-huoneessa

alkaen 152 € / henkilö

Hinnat sisältävät kahden yön majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa ja herkullisen buffet-aamiaisen sekä kaupan päälle ravintolarahaa 14 € (14 € / 2 yötä / 2 hh) hotellin ravintolassa käytettäväksi.

Kahden yön loma yhdelle henkilölle alkaen 224 €. Yhden hengen huoneen yhteydessä ravintolaraha on 9 € / 2 yötä.

Varaa tästä » 
tai Varauskeskuksesta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). 

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai K-Plussa-kortilla viikonloppuisin (pe-ma) ja loma-aikoina. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Seurahuoneen kahden yön loma normaalisti ilman kanta-asiakaskorttia alk. 139 € / hlö / 2 hh ja 248 € / hlö / 1 hh. Voit liittyä mieleiseesi ohjelmaan myös hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40.

Tervetuloa Seurahuoneelle!