Joulunajan majoitustarjous

Tule nauttimaan jouluisesta tunnelmasta Helsinkiin! Tee joululahjaostoksia Tuomaan markkinoilla ja nauti jouluisista sävelistä Helsingin kirkoissa ja konserttisaleissa. Hemmottele itseäsi välipäivinä hotellilomalla tai lähde vastaanottamaan uutta vuotta Senaatintorille upean ilotulituksen saattelemana. Koe Helsingin monipuolinen tarjonta nauttien Hotelli Seurahuoneen keskeisestä sijainnista, historiallisista puitteista ja laadukkaista palveluista.

Hotelli ja ravintolaetusi 20 %

Varaa joulunajan hotellilomasi saman tien, ilman ennakkomaksua: saat 20 % alennuksen majoituksen hinnasta ja lisäksi 20 % alennuksen ruoasta ja ruokajuomasta koko majoituksen ajan. Tarjoushintaiset varaukset vain omalta varaussivustoiltamme Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla sekä tunnuksella JOULULOMA. Tarjous koskee majoituksia ajalla 15.12.20177.1.2018. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on rajoitetusti, varaa heti omasi!

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä.

TEE VARAUS TÄSTÄ »
Huonehinnat sisältävät 1 yön majoituksen valitussa huoneluokassa sekä Seurahuoneen herkullisen buffet-aamiaisen. Valitse varauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka. Tutustu huoneluokkiin ja -varusteluun tarkemmin tästä.

Joululoma-tarjoushinnat ovat varattavissa vain oman varauskanavamme kautta majoitusajalle 15.12.2017–7.1.2018 Plussa- tai PINS-kortilla sekä tuotetunnuksella JOULULOMA. 

Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.