Hiihtoloman MAJOITUStarjous Seurahuoneella

Hotelli Seurahuone Helsinki tarjoaa kauniit, historialliset puitteet ja nykyaikaista palvelua aivan kaupungin sydämessä. Varaa talviloma Helsingin humuun! Nauti. Shoppaile. Laiskottele. 

Mitä pidempään lomailet, sitä enemmän säästät!

  • lomayö -20 % päivän normaalista majoitushinnasta
  • tai toinen yö puoleen hintaan, kun majoitut samassa hotellissa peräkkäiset yöt
  • tai kolmas yö ilmaiseksi, kun majoitut samassa hotellissa peräkkäiset yöt

Hiihtolomatarjoushinnat ovat voimassa hotelleissamme 15.2.–11.3.2018 Plussa- ja PINS-kortilla, kun varaat majoituksen Restel Hotellien omilta varaussivustoilta tunnuksella HIIHTOLOMA. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on rajoitetusti, varaa heti omasi!

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä.

TEE VARAUS TÄSTÄ »

Huonehinnat sisältävät 1 yön majoituksen valitussa huoneluokassa sekä Seurahuoneen herkullisen buffet-aamiaisen. Valitse varauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka. Tutustu huoneluokkiin ja -varusteluun tarkemmin tästä.

Tarjoushinnat ovat voimassa majoitusajalle 15.2.–11.3.2018 Plussa- tai PINS-kortilla, varattaessa Restel Hotellien omilta varaussivustoilta tunnuksella HIIHTOLOMA. 

Tarjoushinta vaihtelee hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. 

Alennus lasketaan seuraavasti:

  • Yhden yön majoitus: alennus lasketaan majoituksen kokonaissummasta
  • Kahden yön majoitus: kahden yön majoituksen jälkimmäisestä yöstä annetaan 50% alennusta. Tähän samaan summaan päädytään, kun molempien öiden veloituksesta annetaan 25% alennus
  • Kolmen yön majoitus: kolmen yön majoituksen viimeisestä yöstä annetaan 100 % alennusta. Tähän samaan summaan päädytään, kun kaikkien öiden veloituksesta annetaan 33% alennus