helatorstaiviikon hotellilomaT −25 %

Nauti pitkistä pyhistä ja lähde kaupunkilomalle keväiseen Helsinkiin. Hotelli Seurahuone Helsinki sijaitsee lähellä kaikkia kaupungin palveluita ja nähtävyyksiä. Pitkien pyhien kunniaksi saat 25 % alennusta hotellihuoneen normaalihinnasta.

Helatorstaiviikon TARJOUS STANDARD-HUONEESSA

alkaen 100 € / yö / 2 hengen huone

VARAA HUONE TÄSTÄ »

Helatorstaiviikon majoitustarjous on voimassa majoitusajalle 19.–28.5. Plussa- tai PINS-kortilla, maksat vasta majoittuessasi. Ravintola- ja hotelliostot kerryttävät lisäksi Plussa-pisteitä tai pinssejä kanta-asiakastilillesi. Tarjoushintaiset varaukset tunnuksella HELALOMA.

Majoitus standard-huoneessa sisältää herkullisen buffet-aamiaisen. Tutustu tarkemmin hotellihuoneiden varusteluun tästä ».

LAPSET HOTELLILOMALLA

Alle 14-vuotiaat lapset veloituksetta ilman lisävuodetta vanhempien kanssa samassa huoneessa. Tarjoamme helatorstaiviikon tarjouksen prosenttialennuksen myös lisävuodehinnoista, lisävuode enintään 16-vuotiaalle normaalisti 25 €/yö. Lisävuoteita saatavilla rajoitettu määrä/päivä.

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa vain omalta varaussivustoltamme. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 19.–28.5. väliselle majoitusajalle. Tarjoushinnat ovat varattavissa Plussa- tai PINS-kortilla sekä tunnuksella HELALOMA ja ne vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan.

Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta ja se koskee myös lisävuoteita. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajanmatkustusta, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Hinnat ilman kanta-asiakaskorttia alk. 134 € /yö/huone. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.