Äitienpäivä lähestyy ja samalla mahdollisuus hemmotteluun viikonloppulomalla Hotelli Seurahuone Helsingissä, aivan kaupungin keskustassa. Hotellissamme nautitte tyylikkäistä huoneista ja herkullisesta buffet-aamiaisesta historiallisissa puitteissa. Tervetuloa! 

Varaa nyt edullinen majoitus äitienpäivä-viikonlopulle 25 % alennuksella!

Äitienpäivän tarjous standard-huoneessa

alkaen 96 € / yö / 2 hengen huone

Varaa tästä »

Varaa äitienpäivän tarjous nyt tunnuksella AITI ja hyödynnä –25 % tarjous Plussa- tai PINS-kortilla majoitusajalle 12.–14.5.2017. Maksat vasta majoittuessasi! Ravintola- ja hotelliostot kerryttävät lisäksi Plussa-pisteitä tai pinssejä kanta-asiakastilillesi.

Huonehinnat sisältävät 1 yön majoituksen valitussa huoneluokassa sekä Seurahuoneen herkullisen buffet-aamiaisen. Tutustu huoneluokkiin ja -varusteluun tarkemmin tästä.

Lapset hotellilomalla

Alle 14-vuotiaat lapset veloituksetta ilman lisävuodetta vanhempien kanssa samassa huoneessa. Tarjoamme äitienpäivätarjouksen prosenttialennuksen myös lisävuodehinnoista, lisävuode enintään 16-vuotiaalle normaalisti 25 €/yö. Lisävuoteita saatavilla rajoitettu määrä/päivä.

TARJOUSEHDOT

Tarjoushintaiset huoneet ovat varattavissa Restelin omalta varaussivustolta. Tarjoushintainen majoitus on saatavilla 12.–14.5.2017 väliselle majoitusajalle. Tarjoushinnat ovat varattavissa Plussa- tai PINS-kortilla sekä tunnuksella AITI ja ne vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan.

Alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia ja vapaa-ajanmatkustusta, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.