Hotelli Seurahuone Helsinki – ainutlaatuisia elämyksiä

Hotelli sijaitsee aivan kaupungin ytimessä, lähellä teattereita, näyttelyitä ja ostosmahdollisuuksia. Aulan henkilökuntamme palvelee ja auttaa asiakkaita suosittelemalla vierailukohteita. Concierge tuntee kaupungin tapahtumat ja varaa mielellään pääsyliput, paikat, taksin tai vaikka edustavan limousinen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hotellitarjoukset löydät alta ja viereisestä valikosta. 

Hotellin majoitus- ja ravintolapalveluista kertyy Plussa- ja PINS-pisteitä. Huonevaraukset voi tehdä oman varaussivustomme kautta tai Restelin Varauskeskuksesta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 14 alkaen. Lähtöpäivänä huone tulee luovuttaa klo 12 mennessä. Myöhäisempi uloskirjautuminen on mahdollisia lisämaksusta varaustilanteen salliessa. Hotel Bonus Club -jäsenille tarjoamme veloituksetta huoneenluovutuksen aina klo 14 saakka varaustilanteen salliessa. Varmista tilanne hotelliin saapuessasi. Voit tiedustella hotellista myös mahdollisuutta aikaisempaan sisäänkirjautumiseen. 

Hotelli Seurahuone Helsingissä yhdistyy vanhan ajan hienostunut tunnelma ja henki nykyaikaiseen sekä sujuvaan palveluun. Hotellin eri huonetyypeistä löydät varmasti itsellesi sopivan. Vuodesta 1833 on Seurahuone ollut hauskojen, merkittävien ja iloisten tapahtumien keskipisteessä. Sitä se on tänäkin päivänä; Bar Socis kutsuu viihtymään ja ravintola Brasserie Le Havren herkut saavat iloisen puheensorina virtaamaan.