Minkä annoksen Marski tilasi hotelli Seurahuoneella? Entä mihin ruokalajiin Eleanor Roosevelt mieltyi Rovaniemen-matkallaan? Legendat Lautasella -menun annostarinat kertovat sinulle vastauksen näihin kysymyksiin.

Suomen itsenäistymisestä on kulunut pian 100 vuotta, ja Restelin vanhimmat hotellit ovat osa Suomen historiaa. Juhlavuoden kynnyksellä kokosimme yhdessä Suomen kokkimaajoukkueen kanssa juhlamenun, jonka annoksilla tai raaka-aineilla on yhteys Restelin ja sitä kautta Suomen historiaan. Suosittelemme lautasmallia, jolla on oma tarinansa kerrottavanaan!

Ryhmille on tarjolla laaja – kolmen alkuruoan, neljän pääruoan ja kolmen jälkiruoan menu – josta jokainen voi koota oman illallistarinansa. Legendat Lautasella -menu on voimassa vähintään 10 henkilön ryhmille ennakkotilauksesta 1.9.–31.12.2017. 

Katso Legendat Lautasella -ryhmämenu tästä (PDF)