ALKUUN • L'ENTRÉE 

Bouillabaisse ja sahramiaiolia 16,50 / 24,00

Katkarapuja tummalla paahtoleivällä 14,50 / 19,50

Päivän salaatti 12,50 / 19,50

Valkosipulietanat 14,50

PÄÄRUOAT • LES PLATS

Grillattua sisäfileetä, tryffelöityä palsternakkapyreetä, kauden kasviksia ja timjamikastiketta 30,00

Grillattua lammasmakkaraa, linssimuhennosta, fenkoli-omenasalaattia, Le Havren sinappia 25,00

Päivän kala

Emmervehnärisotto, grillattuja kasviksia ja kirveliöljyä 19,50

LOPUKSI • LES DESSERTS

Porkkanakakkua, lakkoja ja lakritsijäätelöä 10,00

Raparperipiirasta, koivu-jogurttijäätelöä 10,00

Päivän sorbet ja marinoituja marjoja 8,00

MENU CHEF 45,00 

  • Etanat
  • Päivän kala
  • Päivän sorbetti

DÉGUSTATION MENU 50,00

Kauden maistelumenu, 4 ruokalajia. Valmistetaan vain koko pöytäseurueelle. Viimeiset tilaukset 90 minuuttia ennen keittiön sulkemisaikaa.

Brasserie Le Havre à la carte (PDF)