ALKUUN • L'ENTRÉE 

Bouillabaisse ja sahramiaiolia 16,50 / 24,00

Kylmäsavustettua lohta, pinaatticrème, mallasleipää ja mätimoussea 14,50 

Maalaissalaatti, paahdettua kanaa, kananmunaa, tomaattia ,sipulia, salaattia, marinoitua perunaa, pensaspapuja, hedelmächutney 12,50 / 21,00

Valkosipulietanat 14,50

Charcuterie à la Havre, suomalaisia pientuottajien lihaleikkeleitä 17,00

PÄÄRUOAT • LES PLATS

Grillattu kotimainen entrecôte, juurespaistosta, pekoni-rosmariinimaustettuja perunoita ja kahvikastiketta 27,00

Haudutettua Ahvenanmaan luomukaritsanpotkaa, oliivi-tuorepastaa 24,00

Ankankoipi confit, selleri-omenapyreetä, haudutettua punakaalia ja siiderikastiketta 27,00

Päivän kala

Metsäsienidumplingit ja sienilientä 21,00

LOPUKSI • LES DESSERTS

Kanelinen crème brûlée, omenasorbet 10,00

Maitosuklaamoussea, pähkinäfinancier, puolukkaparfait 10,00

Päivän sorbet ja marinoituja marjoja 8,00

MENU CHEF 45,00 

  • Etanat
  • Päivän kala
  • Päivän sorbetti

DÉGUSTATION MENU 50,00

Kauden maistelumenu, 4 ruokalajia. Valmistetaan vain koko pöytäseurueelle. Viimeiset tilaukset 90 minuuttia ennen keittiön sulkemisaikaa.

Brasserie Le Havre à la carte (PDF)