Pitkät perinteet ovat pohja, jolta ponnistamme ja haaste, johon haluamme vastata. Alkuperäinen Hotelli Seurahuone vietti avajaisiaan joulukuun 8. päivänä 1833 Carl Ludvig Engelin suunnittelemassa rakennuksessa Helsingin Kauppatorin varrella ja nousi välittömästi yhdeksi Suomen legendaarisimmista ruokailu-, majoitus- ja juhlapaikoista. Nykyisiin tiloihinsa Kalevan palatsiin se muutti vuonna 1913. 

Keittiön maine kiiri ja Seurahuoneen ravintolassa viihtyivät sekä riehakkaat taiteilijaseurueet että maan asioita pohtivat poliitikot ja vaativa yritysmaailman väki. Silloin, kuten nykyäänkin, tässä ravintolassa voi kohdata kaikki kulinaarisen nautinnon olennaiset elementit: ruoka, seura ja tunnelma parhaimmillaan! 

Le Havre on nimi, jolla kunnioitamme satamasta alkanutta tarinaamme ja eurooppalaisen ruokakulttuurin aidointa ydintä, ranskalaista brasserie-keittiötä: rehellistä, elämänläheistä ja rentoa ruokaa laadukkaista, luonnollisista raaka-aineista. Toivomme myös, että ripaus ranskalaisuutta tuo sinun ja ruokaseurasi tunnelmaan sitä mutkatonta nautinnollisuutta ja kepeää, iloista yhdessäolon taikaa, josta brasserie-ravintolat tunnetaan niiden synnyinmaassa.