PERHEJUHLAT KOKOAVAT LÄHEISET JA SUKULAISET YHTEEN

Pyöreät vuodet lähipiirissä tai hulppeat juhlat koko suvun kesken – merkkipäivät saavat mahtavat puitteet Seurahuoneen kabineteissa. Hotellin keskeinen paikka, aivan Helsingin sydämessä, on ainutlaatuinen lisäarvo. Juhlapaikka on helppo saavuttaa, tuli sitten läheltä tai kaukaa, junalla tai autolla. Historiallisesti yli 170-vuotias Seurahuone osaa vaalia perinteitä, joten perhejuhliin paikka on ihanteellinen. Suuremmatkin juhlat järjestyvät ravintolasalimme yksityiskäytössä. Kukin tilaisuus suunnitellaan tarkasti asiakkaan toiveet ja budjetti huomioiden.

  • Perhe- ja sukujuhla
  • Syntymä- ja merkkipäivä
  • Ylioppilas- ja valmistujaisjuhla
  • Luokkakokoukset
  • Karonkat ja muut valmistumisjuhlat

JUHLATILAT

Tila Maksimi henkilömäärä
Englantilainen kabinetti 20
Kabinetti 35  30
Kabinetti 36  25
Kabinetit 35 + 36 80
Keltainen huone 10
Turkkilainen kabinetti 10
Ravintolasali 120

Katso lisää kabinettien sijainnista ja pöytämuodoista

Kukin juhlatilaisuus on aina yksilöllinen tapahtuma. Myyntipalvelumme räätälöi tapahtumaan sopivan kokonaisuuden toiveidenne mukaisesti.

Ravintolan normaali aukioloaika on klo 23.00 asti ja sen ylittävä tilaisuus sovittava aina erikseen. Anniskeluoikeudet ovat 02.00 asti, valomerkki tulee viimeistään 01.30. Tilaisuuden päättymisaika sovitaan lopullisen vahvistuksen yhteydessä. Mikäli tilaisuus kuitenkin ylittää etukäteen sovitun ajan, veloitamme ylimenevältä ajalta henkilökuntakustannuksia 40,00 € / alkava tunti / tarjoilija. Kukat ja muu somistus tilaisuuteen erillisen sopimuksen mukaan. Muutoin somistuksesta vastaa tilaaja.

Täytä tarjouspyyntölomake ja tee alustava varaus

YHTEYSTIEDOT

Hotelli Seurahuone Helsinki
Kaivokatu 12, 00100 HELSINKI

puh. (09) 69 141
fax    (09) 691 4010
e-mail: helsinki.seurahuone@restel.fi